Hva er positivt og hva er negativt med alkohol? og hva finst det mest av?

Kvinne, år fra Sogn og Fjordane

Oppfatningen om hva som er positivt og negativt ved alkohol vil nok variere veldig utfra hvem du spør. Noen vil kanskje si at det positive med alkohol er at det kan gjøre at du føler deg sosial, oppstemt og mindre sjenert. Noen synes det smaker godt og noen bruker det i matlaging.
Når det gjelder det som er negativt er fysiske skader, som for eksempel dårlig lever, som ikke er bra. Noen utvikler også avhengighet, noe som kan få store negative konsekvenser både for den det gjelder og dennes pårørende.
Vi skjønner ikke helt hva du spør om når du skriver «Hva finnes det mest av?» Tenker du på hva slags alkohol det finnes mest av? Eller hvilke konsekvenser som er mest vanlig? Du er velkommen til å stille spørsmålet ditt på nytt slik at vi kan svare deg ordentlig på det. Du kan også lese mer om alkohol og virkninger her.

Legg igjen en kommentar