Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hva fikk jeg i meg?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

 

Jeg var på fest for en mnd siden, og da satte jeg fra meg glasset mitt. Da jeg kom tilbake og drakk av det, hadde liksom noen gode venner av meg passet på glasset så jeg drakk. Veldig rett etter jeg har drukket opp drinken min, er det rett på do og spy. Slik holdet det på et par timer på natten. Dagen etter spydde jeg nesten 30 ganger.. Det gikk flere dager før jeg følte meg «edru» igjen.. Noen idee´ om hva jeg kan ha fått i meg?

Kvinne, 18 år fra Hedmark

 

Hva du kan ha fått i deg for en måned siden er det dessverre ikke mulig å finne ut av nå. Det at du begynte å kaste opp behøver ikke å bety at du har fått i deg noe anne enn alkohol. Kroppen reagerer med å kaste opp, gjerne mange ganger over lang tid, hvis den får i seg så mye alkohol at den har blitt forgiftet av det. Hvis du i forkant av festen hadde spist og drukket lite, sovet dårlig og/eller hatt en stressende peiode kan det ha medført at du tålte mindre enn vanlig og derfor reagerte kraftigere.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.