Tatt med promille

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Hei Jeg ble stoppet og måtte blåse. Fikk 0,3, som de dobbler til 0,6. Også ble jeg tatt inn på blodprøve og spyttetest. Hvordan måler de på blodprøven og spyttetesten? Hvor lang tid tar det før jeg får svar ? Hva kan skje videre ? Jeg har ikke samtykket noen ting, og venter rettsak! Hvordan påvirker dette vindelattest og fengselskolen?

Kvinne, 22 år fra Buskerud

Du vil få beskjed av politiet hva som skjer videre. Vi kan umulig vite hvilke straffereaksjoner du blir gjenstand for. Prøver analyseres i et laboratorium, hvor de måler innhold av aktivt virkestoff – i dette tilfellet alkohol. Følgende artikler kan være nyttige for deg:

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.