amfetaminHei, jeg har hatt et enormt forbruk av amfetamin nå i to uker i strekk. Nå har jeg store utfodringer med å få sove tiltross for at jeg har spist mengder av sovepiller – råhypnol. Derfor så har jeg nå gått til anskaffels  e av heroin i håp om å få sove. Tror dere jeg får sove nå, eller vet dere om noe annet som kan gi meg søvnen tilbake? Med hilsen en meget trøtt jente fra bærum
, år fra

Heroin vil nok ikke løse søvnproblemet ditt. Vårt råd til deg er å gå til legen slik at du kan få profesjonell hjelp for din søvnmangel. Søvnforstyrrelser etter et tungt amfetaminforbruk i kombinasjon med sterke sovetabletter er et velkjent problem. Stoffene du nevner har ganske ulike skadevirkninger, dette kan du lese om i disse linkene om Amfetamin, Heroin og Rohypnol. Du må være klar over at heroin i kombinasjon med rohypnol er ofte forbundet med overdose og pustestans.

 

Legg igjen en kommentar