hasjHei jeg er en 25 år gammel jente som er i Lar. Jeg har vært rusfri i 2 år med en liten glipp ett år tilbake. I de siste 8 månedene har mine urinprøver vært negative så positive på cannabis, enda jeg ikke har røyket eller vært i selskap med folk som røyker, men dette har jeg fått straff for alikevel. Hvorfor er mine prøver som skulle vært rene ikke rene alikevel? Jeg har undret over om noen kan forandre på prøvesvar el sabotert for meg, men dette virker lite sannsynlig. Kan det skje kryss smitte på labratoriet? jeg trenger hjelp for å finne ut dette før de straffer meg mer, dette er så trist. mvh NN

Kvinne, 25 år fra

Vi har sett etter på erowid.org om falske positive på cannabis. (Kjenner du ikke til Erowid, kan du lese om det her.) Her er selve artikkelen. Vi kan ikke garantere for denne informasjonen, men den omhandler i alle fall falske positive på cannabis. Følgende virkestoffer kan potensielt gi falske positive:

(Kjenner du ikke til virkestoffene, kan du google dem)

Om noen saboterer deg eller endrer prøvesvar er umulig for oss å svare på. Det ville bare bli spekulasjon. At det skulle skje noen form for «kryss-smitte» på labratoriet regner vi for meget lite sannsynlig.

Legg igjen en kommentar