kva er beste måten å ta overdose med heroin på? er det med sprøyte eller kos går det med å svelge det?

Kvinne, 34 år fra Hordaland

Dette spørsmålet kan vi dessverre ikke svare på fordi vi forstår spørsmålet ditt dithen at du ønsker informasjon om hvordan du best kan ta en dødelig overdose med heroin. Det vi vet er at en overdose heroin kan medføre at pustesenteret lammes med dødelig utfall. Skader på hjernen kan også oppstå som følge av surstoffmangel hvis den som har tatt overdosen blir reddet.

Har du det vanskelig for tiden kan det være lurt å huske på at det alltid er mulig å få hjelp på en eller annen måte. De fleste problemer føles mindre og enklere å bære hvis du snakker med noen om dem. Du kan for eksempel kontakte mentalhelse som er en telefontjeneste der du alltid kan snakke med noen om det som er vanskelig. De har åpent hele døgnet og telefonnummeret deres er 116 123. Du kan også ta kontakt med fastlegen din for å be om hjelp og henvisning til videre hjelp.

Legg igjen en kommentar