cannabisHei. Kjæresten min røyker hasj noen ganger i mnd. Jeg fikk vite dette av han for et par dager siden, og ble selvsagt ikke glad. Han har hatt depresjoner før, og han startet vel med hasj da. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han er 16 år gammel. Moren hans vet ikke om dette, og jeg tror jeg er den eneste personen som virkelig bryr seg om han som vet om det. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre, jeg elsker gutten, og vil at han skal ha det bra. Selvom hasj gir kortvarig glede, så ser jeg ikke noe positivt i det. Han kan ikke fortsette sånn. Er det noen jeg kan be han gå til? Burde jeg i det hele tatt fortelle noen om dette, eller bare la han røyke? Jente 16

Kvinne, 16 år fra Oslo

Det kan hende det er lurt å ta en prat med ham før du ev. går videre og snakker med andre. Det finnes steder dere kan henvende dere sammen, og hvor han kan få hjelp til å slutte. Dere finner en god oversikt over flere passende tiltak på denne siden.

Legg igjen en kommentar