Hei! Jeg tok Rivotril for første gang forige helg, tok 1 tablett ( hvit ) Fredag og en lørdag. Også prøve jeg magic mushrooms for en drøy måned siden! 🙂 Jeg lurer på hvor lenge Magic Mushrooms og Rivotril kan bli sporet opp i Urinen/blod, av ren nyrsgjerrighet! Viss du kunne gitt meg en »safe sone» hadde jeg settet STOR pris på dette, altså hvor lenge det er HELT 100% safe at du ikke kan bli sporet opp på dette på Urin/blodprøve! Gutt – 70kg – 19 år! Tusen takk for eventuelt svar!

Mann, 19 år fra

Rivotril kan spores i urin i ca en uke, og selv om individuelle faktorer kan påvirke er du nok ganske sikkert ren i alle fall etter 10 dager.

De psykedeliske virkestoffene i psilocybe-sopp (magic mushrooms) er hovedsakelig psilocybin og psilocin. Psilocybin blir raskt defosforylert til psilocin, så ved eventuell urinprøve er det psilocin de ser etter. Psilocin er ikke noe stoff det vanligvis testes for så rettstoksiologisk institutt kunne ikke svare på hvor lenge det sitter i urin/blod. Nettstedet thegooddrugsguide.com skriver at du kan være ganske sikker på å teste negativt en uke etter inntak.

Legg igjen en kommentar