cannabis Noe tips til å fåg thc fort ut av kroppen? Eller sånn at det kommer negatift på pisseprøve
Mann, 17 år fra Vest-Agder

Vi kjenner ikke til noen anbefalt og virkningfull metode som kan drive det viktigste virkestoffet i hasj, THC, ut av kroppen. Når det gjelder manipulering av urinprøver, er det slik at  laboratorier også kan sjekke ph-verdien i urinen. Dersom du drikker  eddik, tilsetter vann, spiser såpe etc, kan ph-verdien bli unormalt høy eller lav og dermed være en indikasjon på at noe ikke stemmer. Prøvene kan da regnes som ugyldige.

THC lagres i kroppen alt fra noen dager til flere uker, hvor lenge kommer an på hvor mye cannabis du har røyket, og over hvor lang tid. Ved daglig røyking kan dette spores i opptil 3 mnd. Ved en enkelt gangs eller ved sporadisk røyking kan stoffet spores ca en uke i urinen. Du kan lese mer om cannabis her.

Legg igjen en kommentar