Narkotika test

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Lurer veldig på hvordan disse narkotika testene fungerer.Har endelig klart å slutte å røyke hasj og skal mest sannsynlig ta urinprøve på Furst.Har kjøpt disse strip narkotika testene over netter og resultatet viser nå en sterk rosa strek og en svak rosa strek.Som i utgangspunktet skal være negativt,men er den virkelig det?og hvor nøyaktig er denne testen?Betyr dette at jeg fortsatt har Tch i kroppen og at evt det er lite?eller vil det slå ut på testene de har hos Furst ?vil gjerne være sikker og rus fri.På forhånd takk

Kvinne, 29 år fra Oslo

Så flott at du har sluttet med hasj. Vi vet dessverre ikke noe om de forskjellige testene som er å få kjøpt på markedet, men hvis du har kjøpt over nett er det kanskje mulig å kontakte produsenten på telefon? Ellers kan vi tilføye at THC kan påvises i urin i opptil 10 uker hvis du har røyket jevnlig over tid.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.