Hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisHei Jeg har en sønn som til tider røker hasj. Har kompiser som røker,har gått til psykolog hos bup i 1år,så er absolutt utsatt. Usikker på om jeg burde tatt kontakt med politi evt andre i kommunen for oppfølging, evt hvem jeg kan ta kontakt med? Lurer også på hvilke tiltak vi kan ta som familie. På forhånd takk for svar.

Kvinne, 41 år fra Rogaland

Du skriver ikke noe om alderen til sønnen din, og det har betydning for hvilke tiltak dere kan iverksette. Når du skriver oppfølging av politi vet vi heller ikke for hva. Bruk? Omsetning? Eller hva? Et tiltak dere kan gjøre som familie er å ta kontakt med familievernkontoret dere der bor for råd og samtaler. Ta gjerne kontakt med oss på 08588 RUStelefonen mellom 11-19 hver dag. Hvis vi får en mer detaljert beskrivelse av situasjonen deres, kan vi også gi bedre og mer konkret veiledning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.