hasjOm jeg røyker hasj, (2Gram) vær helg i to måneder, og slutter tvært, hvor lenge vises dette i urinet?
Mann, 17 år fra

 

Det er ikke så lett å gi et helt sikkert svar på spørsmålet ditt for det vil avhenge av hvor høye THC verdier (virkningsstoffet i cannabis) du har når du slutter. Styrken på cannabisen (THC mengden) og hvor raskt det går ut av kroppen din har også betydning. Et engansinntak av cannabis kan påvises i urin i opp til en uke. Du skriver at du har røyket hver helg. Hvis det innebærer at du har røyket fra for eksempel fredag til og med søndag kan du etterhvert ha opparbeidet ganske høye THC verdier som kroppen trenger tid til å kvitte seg med. Vi kan derfor bare gi deg et svært generelt svar. Det kan ta 2-4 uker, men det kan også ta 6 uker (som er maksimal påvisningstid) før det ikke gir utslag på urinprøve lenger.

Legg igjen en kommentar