Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

ghb overdose

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Hei:) jeg lurer på en ting . Viss jeg bruker GHB og tar overdose som fører til død ,hvordan ville jeg død ? vile GHB stoppet lungene og ført til død eller hadde jeg død når jeg spyr ?? jeg vet at man dør av ovedoser med GHB men det jeg ikke vet er hva som svikter og fører til døden etter at han har tatt overdosser med ghb. Kan du prøve å svare på hva som skjær med kroppen etter en overdose og hvorfor man dør? 🙂 Takker får svar ,jeg hater live mitt mulig jeg dreper meg selv så jeg vil vite dette før jeg dør fordi at jeg lenge har ønsket et god svar en Ghb overdoser er farlig og fører til død ,etc

Mann, 17 år fra Hordaland

 

 

En  overdose ghb som fører til død, skyldes som regel at pustesenteret i hjernen blir lammet og man dør av kvelning.
Du skriver at du hater livet ditt, og det er veldig trist.Er det ingen  du kan snakke med om problemene dine? Hvis du ikke føler at du kan snakke med foreldrene dine, en slektning eller lærer, er det mulig å kontakte fastlegen. Han har taushetsplikt og vil ikke videreformidle noe til f.eks. dine foreldre. Du kan også kontakte Utekontakt eller Helsestasjon for ungdom. Du er også velkommen til å snakke med oss i RUStelefonen på 08588, her er du helt anonym.

 

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.