Jeg går nå på 75mg Efexor (Venlafaxin Bluefish), og har gjort det i litt mer enn 1 uke. Før dette gikk jeg på 37.5mg i 7 dager. Det jeg lurer på, er hvordan disse medisinene er i kombinasjon med alkohol? Jeg er jo 18 år, og synes det er gøy å feste litt innimellom, og drikker gjerne litt i disse sammenhengene. Også skal jeg være russ til våren, og synes det blir litt dumt om jeg ikke kan drikke i det hele tatt. Hvordan er kombinasjonen efexor og alkohol? Går det an? Eller burde jeg bare glemme det?

Kvinne, 18 år fra

I følge pakningsvedlegget til Efexor og til Venlafaxin Bluefish bør man ikke drikke alkohol når man bruker disse medikamentene. Hva som er grunnen til det nevnes ikke, og vi anbefaler deg å ta opp dette med legen din før du eventuelt bestemmer deg for å prøve.

Legg igjen en kommentar