cannabisHei! Jeg har røyka cannabis omtrent hver dag i ca 2 og en halv måned nå. I helgen drakk jeg alkohol og røyka weed. Da fikk jeg litt angst som gikk over. Dagen etterpå fikk jeg tre nye angstanfall som var svært ubehagelig. Morgenen etter, uten å ha røyka, klarte jeg ikke og gå på jobb, fordi jeg fikk et nytt anfall. Nå har jeg vert hjemme fra jobb i to dager pga angsten. Jeg har sluttet å røyke, men det vil ikke gi seg… Kommer dette til å gå over?

Kvinne, 19 år fra

For de eller fleste går slike ubehagelige tilstander over etter en stund. Men det kan ta tid fra du slutter å røyke til du blir helt bra. Det kan derfor være greit å snakke med en lege eller psykolog om hvordan du har det. Hvis du både røyka weed og drakk alkohol i helgen, er det ikke unaturlig å få angst etterpå. Men, i og med at dette er noe som har fortsatt, er det lurt å snakke med helspersonell. Du kan lese mer om hvordan cannabis virker og mulige bivirkninger her.

Det er også en del mennesker som opplever angstliknende tilstander etter å ha sluttet med cannabis. Hvis du vil, kan du lese om dette i hasjguiden. Du er velkommen til å ringe oss og snakke med oss anonymt. Vi er tilgjengelige på telefon alle dager fra 11 til 19.

Legg igjen en kommentar