Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Cannabis og angst

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisHei! Jeg har røyka cannabis omtrent hver dag i ca 2 og en halv måned nå. I helgen drakk jeg alkohol og røyka weed. Da fikk jeg litt angst som gikk over. Dagen etterpå fikk jeg tre nye angstanfall som var svært ubehagelig. Morgenen etter, uten å ha røyka, klarte jeg ikke og gå på jobb, fordi jeg fikk et nytt anfall. Nå har jeg vert hjemme fra jobb i to dager pga angsten. Jeg har sluttet å røyke, men det vil ikke gi seg… Kommer dette til å gå over?

Kvinne, 19 år fra

For de eller fleste går slike ubehagelige tilstander over etter en stund. Men det kan ta tid fra du slutter å røyke til du blir helt bra. Det kan derfor være greit å snakke med en lege eller psykolog om hvordan du har det. Hvis du både røyka weed og drakk alkohol i helgen, er det ikke unaturlig å få angst etterpå. Men, i og med at dette er noe som har fortsatt, er det lurt å snakke med helspersonell. Du kan lese mer om hvordan cannabis virker og mulige bivirkninger her.

Det er også en del mennesker som opplever angstliknende tilstander etter å ha sluttet med cannabis. Hvis du vil, kan du lese om dette i hasjguiden. Du er velkommen til å ringe oss og snakke med oss anonymt. Vi er tilgjengelige på telefon alle dager fra 11 til 19.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.