Fant en pose med stoff hos min sønn, som jeg ikke viste hvsa det var. Gikk politiet da jeg mistenkte at det var hasj. Det førte til ransakelse av hans rom med politi i full uniform( tenk hva naboene tenkte) og han fikk en bot på 4000 som jeg måtte betale. Han var 15 år da. Det første og sisite gang jeg går til politiet, snakk om hjelpeapperat.

Mann, 69 år fra Akershus

Vi skjønner veldig godt at det var en utelukkende dårlig opplevelse du/dere hadde i kontakt med politiet, og dessverre har vi hørt liknende historier tidligere. Det føles nok veldig urettferdig og bittert når dere henvender dere til en offentlig instans for å be om hjelp og opplever at det bare medfører enda mer problemer. Til politiets forsvar skal det sies at de fleste ganger de får henvendelser fra bekymrede foreldre så reagerer de mer støttende.

Legg igjen en kommentar