hei 🙂 jeg kan ikke mye om rus, men kjenner en del som gjør og driver med det. her om dagen så var jeg på en fest der en venn av meg hadde tatt 1 2mg rivotril og ecstasy + ganske mye alkohol. bare dette skjønner jeg jo ikke er bra. vi skulle hjem å han satte seg i bilen for å kjøre. det tok ikke lange tiden føre vi som kjørte bak han så at at sto stille med bilen å han så ganske fra seg ut. han hadde da kræsjet i autoværnet med foreldrene sin bil. jeg og noen venner tok han med hjem til meg for å roe han litt ned, så på en film åsånn. var ikke lange tida han var her føre han ville kjøre hjem aleine. Dagen etterpå får jeg vite at han ligger på intensiven på sykehuset å har proppet i seg masse piller som han har fått av legen. (rivotril) .. dette jeg lurer på er: hva kan store mengder rivotril (alkohol og ecstasy) gjøre med kroppen. er det veldig farlig, komer han til å klare seg? jente 20
Kvinne, 20 år fra Telemark

Antageligvis kommer han til å klare seg siden han ligger til overvåkning på sykehuset. Men den blandingen du nevner ovenfor kan i værste fall være dødelig, og grunnen til det er at rivotril og alkohol er begge dempende rusmidler. En blanding av dette kan føre til at pustesenteret i hjernen bli lammet, noe som fører til at hjernen ikke får oksygen, og vedkommende kan bli kvalt.

Les om: alkohol, ecstasy og andre rusmidler

Legg igjen en kommentar