rustlf-logo 75x67Hei! Jeg har vært på urinprøver siden starten av året, slutter nå den 4. Juli. Dette spørsmålet har ikke noe om narkotika eller rus i seg selv men uansett. Kan politiet komme med en «suprise» urinprøve kansje 1-2 uker etterpå? Eller i hele tatt? Eller er jeg helt ferdig da, jeg har fått høre forskjellige ting som at de ikke har rett til det, eller at de kommer på døra di med en kopp, hva skal jeg tro?
Mann, 16 år fra Akershus

Hvis prøvetakingsperioden skal være ferdig 4. juli, kan ikke politiet komme etter det å kreve flere prøver av deg. Om de skal det, må man ev. lage en ny avtale som skal gjelde også etter 4. juli. Og hvis de skal lage en ny avtale om dette må det være fordi prøvene dine ikke har blitt rene, og at avtalen derfor blir forlenget.

Legg igjen en kommentar