Heisann, Jeg lurer på hvorvidt soppsporer av typen som inneholder psilocybin er lovlig eller ei? Jeg leste nylig at det er lovlig, og bestilte i god tro. Nå ser jeg at noen mener (les: https://freak.no/forum/showthread.php?t=220859) at det er ulovlig? Jeg har ikke lyst til å havne i klammeri med myndighetene da jeg skal ta mastergrad i utlandet til høsten.Det er ganske kjedelig å ikke finne noe lovverk som bekrefter at det er ulovlig, og det stjeler av nattesøvnen min. Har nå funnet sporer av sopper som ikke er på kant med loven, og vil mye heller se på disse i sommer, så dersom det er mulig å kontakte tollen og kansellere forsendelsen, hadde det vært kjekt. Takk på forhånd, D

Mann, 22 år

Legemiddelloven ble endret 24 juni 2011:

§ 1. Denne lov gjelder legemidler og visse andre varer til medisinsk bruk. Uavhengig av § 2 første ledd gjelder denne loven også for de stoffer, droger, planter, sopper og blandinger som Kongen etter § 22 har fastsatt som narkotika.

Dette innebærer at sporer fra sopp som står oppført på narkotikalisten regnes som narkotika og dermed er forbudt å fremstille, oppbevare, selge, kjøpe og importere.

Legg igjen en kommentar