hei jeg går på narkotika kor dan kan jeg slutte med narkotika!!!!!! politiet og barnevernet har snakke med meg!!!!!! 2 dager i fengsel!!!!!!

Mann, 15 år fra Nordland

Når det gjelder å slutte med narkotika, så avhenger det av mye. Hvillke stoff du har brukt, hvor lenge du har brukt, livssituasjonen din og mye mer. På bakgrunn av dette forsøker hjelpeapparatet å rette tilbudet om hjelp til den enkeltes spesielle behov. Dette gjør at det finnes mange forskjellige måter å slutte på, og det er derfor vanskelig å gi noen «oppskrift på hvordan slutte med narkotika». Det er alikevel avgjørende å ha motivasjon til å slutte om du skal få dette til. Spør gjerne barnevern og politi hva de kan hjelpe deg med, eller kontakt legen din og be om hjelp. Noen av dem kan kanskje søke deg inn i opplegg som er tilpasset deg og dine behov.

Legg igjen en kommentar