Hei! 🙂 Jeg har ADHD og OCD, går på Ritalin(10x2mg og 30×1) og Klomipramin(125mg – 25×2 og 25×3) Klomipraminen brukes mot tvangstanker og synsforstyrrelser som psykologen jeg har vært hos nå tror er «Tvangsbilder»(Ser ansikter i mønstre, ut av formen på ting og i objekter osv) Dette har hjulpet meg en del, men er fortsatt ikke 100% stabil… Men i det siste har jeg tatt Tramadol (300mg – for å få sove noen ganger), MEN merker også at humøret er 100%!!! stabilt når jeg tar de og neste dag! 🙂 Det har tydligvis hatt innvirkning på synsforstyrrelsene også, de har nesten forsvunnet HELT! 🙂 Hvorfor?, langtidsvirkning?, farer?, osv?…. Hilsen gutt på 22 år 😉

Mann, 22 år fra

Du bør snakke med legen din om hvorfor Tramadol – ev. i kombinasjon med andre medikamenter – gir endret samlet effekt for deg. Tramadol har, i alle fall for noen, en slik virkning at man sover bedre. Men det er ikke anbefalt å gå for lenge på såpass høye doser, da det kan være avhengighetsskapende. Vi anbefaler deg å lese mer om Tramadol her.

Legg igjen en kommentar