woman-typing-on-keyboardNå har du også mulighet til å chatte med RUStelefonen om alt du måtte lure på om rus. Trykk på knappen øverst til høyre på siden! 

Chatten er åpen alle hverdager mellom kl. 14 og 17.

Kanskje kvier du deg for å ringe oss, eller du bare synes det er enklere å bruke chat? Uansett kan du stille dine spørsmål til oss helt anonymt. Det spiller ingen rolle om du skal skrive en skoleoppgave, eller er bekymret for deg selv eller andre. Kanskje er du bare er nysgjerrig, og vil vite mer om rusmidler og hvordan de virker? Alle kan kontakte oss, og ingen spørsmål er for dumme eller vanskelige.

Du kan selvfølgelig fremdeles også ringe oss (08588, alle dager mellom kl. 11 og 19), stille spørsmål på SMS (samme nummer – 08588, ingen kodeord er nødvendig) eller benytte den anonyme spørretjenesten her på hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar