Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

kan rivotril føre til smerter og økning?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, har et spørsmål angående rivotril. kjenner at jeg alltid får syk verk i kroppen ca 6 – 8 dager etter jeg har tatt en tablett. Lurer på om dette hadde kommet uansett eller om jeg ikke tåler den. Ingenting annet nytter. Har prøvd å ta den så lite så mulig, fordi jeg desverre er skeptisk til det meste, men jeg tenker jo at å gå med den angst/adrenalin/verk hver eneste dag også sliter. jeg har skrevet ned hva jeg har tatt fra februar, håper det er greit jeg legger disse datoene med,, for lurer også på om jeg kan være avhengig av så lite forbruk. 15.2 1stk rivotril 12.4 1/2 rivotril 09.3 1stk rivotril 13.4 1/2 rivotril 14.3 1stk rivotril 15.4 1stk rivotril 15.3 1/2 rivotril 17.4 1/2 rivotril 18.3 2stk sobril 18.4 1/4 rivotril 20.3 1stk sobril 26.4 1/2 rivotril 21.3 1stk sobril 26.4 1stk sobril 22.3 1/2 rivotril 27.4 1/4 rivotril 23.3 1/2 rivotril 02.5 1/2 rivotril 29.3 1/2 rivotril 05.5 1stk sobril 30.3 1/4 rivotril 07.5 1/2 rivotril Rivotril 2 mg Sobril 15 mg

 

 

Verken du beskriver i kroppen er ikke en kjent bivirkning av Rivotril i henhold til det som er opplyst i Felleskatalogen. Hvis du har pakningsvedlegget kan du jo også lese det. Men, det at det ikke står oppført som vanlig bivirkning betyr ikke at du kan se bort i fra at det har en sammenheng. Du bør uansett kontakte legen din for å få det nærmere utredet. Når det gjelder spørsmålet om avhengighet kan vi ikke gi deg noe svar ut i fra det forbruket du beskriver, men det synes ikke å være veldig høyt. Hyppighet og mengde har betydning for å utvikle avhengighet. Vi legger med en artikkel om avhengighet fra Folkehelseinstituttet som beskriver hvordan avhengighet skapes i hjernen som du forhåpentligvis vil finne nyttig.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.