rustlf-logo 75x67Hei. Jeg jobber som vanlig, men i helgene drikker jeg meg full enten alene eller med andre, er vell en form for periodedranker.. Har gjort dette kanskje i 1-2 år nå, men jeg forstår at jeg må gjøre noe, noen som har tips på hvordan jeg kommer i gang med å gjøre noe med dette?
Mann, 41 år fra

Hvis du ønsker behandling gjennom det offentlige hjelpeapparat, kan du kontakte Fritt Sykehusvalg. Der kan du søke på behandlingssteder for alkohol, og det er også en beskrivelse av hvordan de ulike stedene jobber. For å komme inn på et slikt tilbud, trenger du henvisning. Det enkleste er nok å be fastlegen din om dette. Du får informasjon om ventetider, rettigheter osv. på Fritt Sykehusvalgs veiledertelefon.

Andre muligheter for å få hjelp er å kontakte Anonyme Alkoholikere (AA). Du finner kontaktinformasjon her. Du kan også kontakte Mestringshusene, hvor de gir ulike tilbud etter behov.

Det finnes også anonyme hjelpetilbud på internett. Her kan vi anbefale deg å kikke på nettsiden rushjelp.no, hvor du både finner tester og selvhjelpsprogrammer.

Legg igjen en kommentar