rustlf-logo 75x67Hvordan kan en se at en person er ruset på spice. hvor lang tid varer denne rusen

Mann, 47 år fra Rogaland

Spice virker på samme måte som cannabis, men stoffene har vist å kunne gi langt kraftigere virkninger enn vanlig cannabis. Mange brukere beskriver i forum på nett at rusen er sterk, mye sterkere og mer skremmende enn hva de hadde trodd. Flere beskriver den psykiske «nedturen» som fryktelig. En «nedtur» som varer lenge, og av og til også fører til sterkt psykisk ubehag.

Tegn og symptomer vil være likt som for cannabis, man ofte mer uttalte. Du kan lese mer om tegn og symptomer her.

Vanlig cannabisrus varer 2-4 timer. Når det gjelder Spice, kan virkningen være mer langvarig. Men det er stor forskjell mellom de ulike variantene av Spice; noen er sterke blandinger, andre ikke. Derfor er det vanskelig å si noe eksakt når det gjelder hvor lenge rusen varer.

Legg igjen en kommentar