Hei! Jeg har en veninne som sier hun svelgte en pakke (21 stk ) circadin 2 mg for en stund tilbake. Hun sier at det bare gikk over av seg selv og hun trenkte ikke noe motgift eller pumping. Jeg lurer litt på om hun lyger? 21 sovetabletter er jo ganske mye, og ifølge henne fikk hun ingen kort- eller langvarige skader. Kan det hun sier være sant, eller får man seriøse skader eller dør av og ta så mye? Hun var 15 år og veide ca 70 kg tror jeg

Kvinne, 16 år fra Hordaland

Det kan være sant at hun ikke har fått kort- eller langvarige skader. Det er ikke rapportert om alvorlige overdoser e.l. skader ved slike doser Circadin. Men det er viktig å allikevel ikke ta større doser enn legen anbefaler. Her kan du lese mer om Circadin. Om dere er akutt bekymret, ring Giftinformasjonen 22 59 13 00 hele døgnet. Dere kan også kontakte oss anonymt på telefon 08588 alle dager mellom 11 og 19.

Legg igjen en kommentar