rustlf-logo 75x67Jeg har røyket hasj nesten hver kveld siden november, også skal jeg begynne å bruke concerta igjen. Så det jeg lurer på, er at i og med at jeg har brukt concerta tidligere, må jeg da ta enten urinprøve eller blodprøve på nytt for å få det på resept igjen? Og trur du det vil vises i prøvene hvis jeg ikke røyker mere fra i dag og til 3 mai, da jeg har time hos legen? Hvis ikke, hva kan jeg gjøre før å prøve å unngå at det kommer til å vises??? TRENGER SVAR FORT!!!!
Kvinne, 19 år fra

Når man utredes for ADHD før oppstart første gang skal man ha rene prøver. Hvilke prosedyrer legen har for oppstart av Concerta for andre gang, er vi usikre på. Det vi vet er at urinprøven din vil være positiv hvis du skal avgi urinprøve 3. mai siden du har røyket nesten hver kveld siden november. En blodprøve vil derimot avgi negativ prøve hvis du slutter å røyke noen dager før en eventuell prøve.

Hvis du vil spørre noen om dette, anbefaler vi deg å snakke med ADHD Norge.

Legg igjen en kommentar