Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Vet ikke hva jeg tok

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

amfetamin_litenSå et program på tv’n nå, om dop faktisk. Og da hadde en fyr fått i seg kjempemye lsd, så pupillene hans ble veldig forskjellige. Da begynte jeg å tenke på den gangen jeg var så dum at jeg tok opp en bitteliten plastikk»bag» fra en festival, (på den festivalen var det hele tida folk som røykte hasj, jeg røykte også på den tiden der, og fikk i seg litt av hvert..) og dagen etterpå så sniffet jeg dette, så dum som jeg var, jeg ante ikke hva det var. Sniffet halvparten først, merka ikke noe på noen minutter, så jeg sniffa resten også. så la jeg merke til at pupillene mine forandra seg kjempemye, veldig ofte, jeg bare satt og stirra i speilet i flere minutter på pupillene mine, for plutselig var den ene stor, den andre var liten, og slik var det i flere minutter da. det var i allefall så lenge som jeg så på de i speilet. har lurt på dette ganske lenge, faktisk. og er bare så utrolig glad for at jeg ikke gjør slikt lengre. var forresten hvitt pulver med noen få gule(tror jeg, slik jeg husker det i allefall) klumper i, som var ganske små. og jeg innbiller meg at jeg måtte bruke et barberblad for å »mose» noe av dette som lå i den lille posen, så det ble skikkelig fint pulver, for jeg tenkte vel at det ble bedre å sniffe da. Jeg er utrolig dårlig til å forklare, og det kan da hende at jeg ikke fikk i meg noe som helst rart.. er bare litt nysgjerrig. kan ikke huske hvordan jeg ble etterpå jeg fikk i meg dette, men hadde i allefall ikke noen halliser.
Kvinne, 16 år fra

Det er nok ikke LSD du har fått i deg. Du sier ikke noe om hvordan det føltes, utenom at pupillene dine oppførte seg merkelig. Ut i fra beskrivelsen av pulveret, vil vi tippe at dette er amfetamin. Det er vanlig å få større pupiller ved amfetaminrus. Det kan hende at du ikke fikk i deg så mye at du merket no særlig. Vi anbefaler deg å være forsiktig med å eksperimentere med slike ting. Det er ofte ikke lett å vite hva slikt pulver inneholder av tilsetningsstoffer og kjemikalier. Er du uheldig, kan du få alvorlige skader.

Hvis du vil lese mer om rusmidler finner du informasjon om amfetamin og andre stoffer på våre Faktasider om ulike rusmidler. I heftet Tegn og symptomer på rusmiddelbruk finner du også mye informasjon om de aller fleste rusmidler.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!