rustlf-logo 75x67Hei, han som jeg er sammen med er inne i en periode hvor han må ta urinprøver/blodprøver hver mandag. Han bor ikke i Oslo, men er mye her. Hans fastlege mente at jeg kunne spørre min fastlege om han kunne få ta disse prøvene der, mne det har jeg fått negativ tilbakemelding på. Finnes det et tilbud i Oslo hvor han kan gå å ta urin-/blodprøver hver mandag? Han betaler selvsagt for prøvene. Takk for hjelpen.
Kvinne, 31 år fra Oslo

Ja, det finnes. Her er informasjon om Fürst Medisinsk Laboratorium hvor de tar prøver. De har egne lokaler tilpasset prøvetaking. Det vi anbefaler dere er å ringe Fürst og snakke med dem. Dere trenger en rekvisisjon til screening for narkotika. Dette burde være en smal sak for hans lege å sende på fax til dere (ev. kan dere spørre Fürst om han kan faxe den dit). Med rekvisisjon blir det også mye billigere.

Legg igjen en kommentar