RUStlf-logo hvem kontakter jeg får og få hjelp til rus behandling
Mann, 19 år fra Vestfold

For å få rusbehandling trenger du en henvisning fra lege , så det første du bør gjøre er å kontakte fastlegen din. Det finnes veldig mange ulike institusjoner som gir rusbehandling og det kan derfor være lurt å snakke med noen som kan veilede deg når det gjelder dette.  I de fleste kommuner i landet finnes det ruspolikinikker hvor det  arbeider folk med  mye kompetanse og kunnskap når det gjelder rus.Der er det mulig å få et poliklinisk tilbud ( behandling på dagtid ) og de vil  også kunne gi råd og hjelp hvis det viser seg at man trenger et mer omfattende døgntilbud. Fastlegen kan gi deg informasjon om hvor nærmeste ruspoliklinikk finnes i forhold til der du bor.

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 08588(11-19) for ta en prat om situasjonen din.

 

Legg igjen en kommentar