Hei! Her om dagen poppa jeg en 10-12 stk 5 mg Stesolid Diazepam, samt 1 (eller var det 2) paralgin forte, i tillegg til 1 pinex forte. (Det var bare èn pinex igjen, så det husker jeg….) Uansett… Jeg skylla det ned med to-tre øl og en kvart flaske Jim Beam whiskey…. Plutselig våkna jeg på golvet på soverommet med en sinnsyk snusleppe som rant som bare ef… Anyway…. Jeg fomlet meg til badet, pussa tennene, gikk tilbake til soverommet og la meg I SENGA denne gangen…. Spørsmål: Var jeg på noe tidspunkt i såkalt «livsfare»?

Mann, 22 år fra Nordland

Det er vanskelig å si om du har vært i livsfare. Nå er du jo i alle fall levende! Blandingen av diazepam, kodein og alkohol kan i verste fall føre til livsfare. Hvor mye som skal til kommer veldig an på hvor vant du er til å bruke de forskjellige medikamentene, og hvor vant du er til alkohol (din toleranse). Men som sagt, blandingen kan være livsfarlig i noen tilfeller.

Legg igjen en kommentar