rustlf-logo 75x67Jeg lurte på hvor lenge AM holder seg i blodet og i urinen eller fettet

Kvinne, 19 år fra Aust-Agder

Vi har snakket med Divisjon for rettsmedisin og rusmiddelforskning ved Folkehelseinstituttet (Rettstoks). Det er ganske nylig man har begynt å analysere dette, og det er ganske uoversiktelig fortsatt. Det er heller ikke alle laboratorier som utfører slike analyser. Så det er ikke lett å gi deg helt nøyaktig informasjon. Men på Rettstoks sier de følgende. For tiden kan de påvise 19 ulike syntetiske cannabinoider i blod og spytt. Påvisningstiden er temmelig kort, trolig under 12 timer. I urin kan de påvise færre, men også noen der. Påvisningstid i urin er meget usikkert.

Rettstoks vil heller ikke gå ut med hvilke av de syntetiske cannabinoidene de påviser (dette for å unngå «spekulasjon» fra brukere). Men stoffet du nevner er høyst sannsynlig på listen.

Legg igjen en kommentar