jeg har brukt subutex ved injisering i 4 år og siste tiden får jeg kuler,hevelse på forskjellige plasser (ikke ved stikkstedet)etter noen timer.er dette farlig?det er klumper litt størrej enn ei stor klinkekule og jeg blir rød og varm på stedet.det oppleves som ett press i hele hånden når jeg injiserer-det har jeg aldri opplevd før og det er ikke bom siden jeg har blodsvar hele tiden.er det mulig jeg har tettet årene eller noe slikt?
Kvinne, år fra Sogn og Fjordane
Ut i fra det du skriver kan det virke som at du har fått infeksjon i blodbanen din. Dette kan skje ved at det injiserte stoffet eller brukerutstyret er forurenset, eller det kan være en reaksjon på Subtex som ikke er ment for injisering. Forurensningen kan evntuelt også skje under håndteringen av stoffet. Hvis årsaken til infeksjon er det du sprøyter inn, og ikke selve stikket kan reaksjonen komme på andre steder enn stikkstedet. Vi anbefaler deg på det sterkeste å ta kontakt med lege eller feltpleie for å få behandling/hjelp for dette.

Legg igjen en kommentar