subutex injisering

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg har brukt subutex ved injisering i 4 år og siste tiden får jeg kuler,hevelse på forskjellige plasser (ikke ved stikkstedet)etter noen timer.er dette farlig?det er klumper litt størrej enn ei stor klinkekule og jeg blir rød og varm på stedet.det oppleves som ett press i hele hånden når jeg injiserer-det har jeg aldri opplevd før og det er ikke bom siden jeg har blodsvar hele tiden.er det mulig jeg har tettet årene eller noe slikt?
Kvinne, år fra Sogn og Fjordane
Ut i fra det du skriver kan det virke som at du har fått infeksjon i blodbanen din. Dette kan skje ved at det injiserte stoffet eller brukerutstyret er forurenset, eller det kan være en reaksjon på Subtex som ikke er ment for injisering. Forurensningen kan evntuelt også skje under håndteringen av stoffet. Hvis årsaken til infeksjon er det du sprøyter inn, og ikke selve stikket kan reaksjonen komme på andre steder enn stikkstedet. Vi anbefaler deg på det sterkeste å ta kontakt med lege eller feltpleie for å få behandling/hjelp for dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.