Ibux

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Har en mor som er pille avhengig. hun havnet på sykehuset i fjor(hun har kols og andre helseplager). Da hun kom ut av sykehuset ringte vi fylkeslegen så hun ikke skulle få mere piller enn det hun skulle av legen sin. Det er nå pappa som styrer alle hennes medesiner bortsett fra ibux 600 mg. Hun havnet på sykehuset igjen i jula pga dobbelsidig lungebetennelse. Etter hun kom ut der har hun virket skikkelig dopet og sløv igjen. Pappa mener hun har samlet opp pillene sine og heller tatt flere på en gang enn og bare tatt den dosen pappa har gitt henne. Men jeg lurer på siden hun styrer ibuxen selv om dette er noe hun kan ruse seg på.

Kvinne, 29 år fra Akershus

Ibux inneholder virkestoffet ibuprofen. Dette gir ikke ruseffekt. Men høye doser ibuprofen, eller inntak over lang tid, kan føre til mageblødninger. Ved langtidsbruk (tre måneder eller mer) annenhver dag eller oftere, kan hodepine utvikles eller forverres. Hvis hun virker sløv og dopet, er det større sjanse for at det er andre medikamenter som gir det utslaget. Det kan ev. også være på grunn av kombinasjon av flere medikamenter.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.