keyMin mor har vært narkoman så lenge jeg kan huske. Alt fra Piller til Heroin. Selv har jeg aldri rørt noe som helst. Greia er det at nå har virkelig helsa hennes begynt å skrante og jeg er redd hun dør snart. Når sant skal sies så har jeg minimal kontakt med henne for å skåne meg selv og småbrødrene mine som jeg er fostermor for. Men nå tar jeg meg selv i å få slags angst anfall for å få den beskjeden om at hun er død. Hvordan skal jeg takle dette? Slitsomt å være på jobb nå..

Kvinne, 29 år fra Oslo

Vi skjønner veldig godt at dette er en svært belastende situasjon for deg. Vi anbefaler deg å kontakte Veiledningsenteret for pårørende i Oslo. Her kan du få både veiledning per telefon, individuelle timeavtaler ved senteret og gå på kurs for pårørende. Tilbudet er gratis, og du trenger ingen henvisning. Du er også velkommen til å ringe oss på 08588 mellom 11 og 19 hver dag.

Legg igjen en kommentar