rustlf-logo 75x67Jeg har de gangene jeg har prøvd å sette sprøyte ikke klart å treffe åra, hvordan vet man når man treffer åra? kjenner man det? ligger den langt under huden sånn ca? jeg kommer nok til å skyte på nytt så fint om jeg får svar så jeg slipper flere bomskudd, jeg tar nålen inn og prøver å trekke sprøyta litt tilbake i ny og ne for å se om det kommer noe blod men det blir ofte til en masse roting og leting og vanskelig å gjøre det med en hånd…
Kvinne, 24 år fra Sør-Trøndelag

Vi kan ikke gi deg slik brukerveiledning. Hvis du skal injisere, er det uhyre viktig å vite hvordan det gjøres. Vi anbefaler deg å ta kontakt med Helseteamet i Trondheim kommune. De driver skadereduserende tiltak. Kanskje noen der kan gi deg veiledning, eller de vet om noen som kan gjøre det.

Legg igjen en kommentar