hei. min samboer var nylig utro med to personer. og ifølge han selv har han totalt blackout dagen etter. så ille at jeg tvang han til å ringe vedkommende for å høre hva som faktisk hadde skjedd. jeg fikk da vite at han hadde hatt samleie med begge to i ca 30 min før han ble slapp. spørsmålet mitt er om det i det hele tatt er fysisk mulig hvis man var så full at man ikke kan huske det engang?!ett forhold handler jo om tillit og han ringte selv dagen etter. og gjør alt for å få me tilbake. men må jo vite om han er ærlig når han sier at han ikke husker annet enn at han dro dit og at han hadde seg med EN person. og om dette da er mulig hvis man er så beruset.

Mann, 25 år fra Oslo

Hvis din kjæreste hadde blackout er det kanskje ikke så rart om han ikke husker om han hadde samleie med en eller to personer. Han kan jo huske noe fra samleiet med den første, og ingenting fra samleie med den andre og derfor tro at han kun «hadde seg» med en person.
Rent fysisk er det nok mulig å være i stand til å ha samleie på tross av høy promille, vi vil tro at dette er høyst individuelt.

 

Legg igjen en kommentar