cannabisHei, og takk for en flott tjeneste! Jeg har et spørsmål om hvor lenge man kan se at en person har røyket hasj, både i blodet og i urinen. Samboeren min drev med det tidligere, og tok selv initativ til å slutte når han traff meg. Det er nå ca. 15 måneder siden. Han holdt opp frem til september og røyket litt da, men absolutt ikke mye (som jeg vet om iallefall). Han spurte deretter pent om han kunne dra til Amsterdam fra 9.12-12.12 med en kompis som en «avslutning» for både han og kompisen, siden vennen skal slutte nå i januar og det snart er helt slutt på «hasjturismen». Jeg syntes det var greit, så lenge han faktisk slutter etter turen. Spørsmålet mitt nå, er hvor lang tid etter Amsterdamturen man kan se at han har røyket. Han røyket nok ganske intenst der nede. Hvis han røyket siste jointen på morgenen 12.12 etter en ganske intensiv helg, når er det sannsynlig at han tester rent? Han har høy forbrenning, er lang og tynn, trener ikke noe særlig annet enn at han går til og fra jobb.
Kvinne, 25 år

Samboeren din vil ha rene urinprøver etter ca to uker. Det er en del individuelle forskjeller, så to uker er veiledende. Det kan godt ta kortere tid enn to uker. Når det gjelder blodprøver, så vil de være rene etter mindre enn et døgn ca..

Legg igjen en kommentar