rustlf-logo 75x67Hei, jeg tar Tolvon i forbindelse med sølvnproblemer. Har ikke depresjon. Kan jeg drikke alkohol på nyttårsaften, om jeg ikke tar Tolvon tre døgn i forveien? Vil jo være noe virkestoff igjen i kroppen, men ikke så mye. Ser interaksjoner som CNS-depresjon ved kombinasjon med alkohol kan forekomme, så jeg lurte på om 72 timer er nok, Tolvon har jo ganske lang halvveringstid. Dosering: 60mg hver kveld.
Mann, 24 år fra Oslo

Nå er jo nyttårsaften over. Men på et generelt grunnlag skal man være forsiktig med å blande Tolvon og alkohol. Venter du 72 timer, er det mindre sjanser for komplikasjoner som f.eks. CNS-depresjon. Det er viktig at du da er forsiktig og drikker lite med lavt alkoholinnhold. Vi anbefaler deg også å snakke med foreskrivende lege om bruk av alkohol sammen Tolvon.

Legg igjen en kommentar