Weifapenin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg går på wifapenin og lurer på om jeg kan ta litt vin til maten.Skal jeg droppe de 2 tablettene til kvelden eller skal jeg ta de. takk for svar
Kvinne, 57 år fra Oslo

 

Det vi må forholde oss til når vi svarer på spørsmål om medisiner er det felleskatalogen skriver om Weifapenin. Det felleskatalogen skriver er det samme som står i pakningsvedlegget ditt.  I felleskatalogen står det ikke noe om at det er problemer knyttet til å ta medisinen sammen med alkohol. Men, hvis du har nedsatt nyrefunksjon, eller det er andre somatiske forhold som gjør deg sårbar, kan det være skadelig. Det er derfor alltid lurt å lese pakningsvedlegget nøye, og er du i tvil bør du spørre legen din om råd.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.