Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Mor som røyker

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, Vet at dette ikke er deres spesialitet, men lurer på om dere kan hjelpe meg litt med følgende: 1) Å motivere mor til å slutte å røyke. Hva jeg jeg gjøre? Hva kan jeg si? 2) Hvordan kan jeg få henne til å innse at hvis hun ikke slutter å røyke, kommer hun til å dø tidlig? Hun sier bare «ikke alle som gjør det da..». Jeg sliter, fordi jeg ikke kan klare meg selv uten min mor. Om hun dør, dør jeg. I alle fall på innsiden.

Mann, 22 år fra Buskerud

 

Vi skjønner at du er bekymret for din mor og at du ønsker å motivere henne til å slutte å røyke. Det er dessverre slik at det å få andre motivert til noe er veldig vanskelig. Du har helt rett i at dette ikke er vårt fagområde, så vi vil anbefale deg å ringe røyketelefonen på 80040085 hvis du ønsker å snakke med noen om farene ved røyking.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.