Hei, Vet at dette ikke er deres spesialitet, men lurer på om dere kan hjelpe meg litt med følgende: 1) Å motivere mor til å slutte å røyke. Hva jeg jeg gjøre? Hva kan jeg si? 2) Hvordan kan jeg få henne til å innse at hvis hun ikke slutter å røyke, kommer hun til å dø tidlig? Hun sier bare «ikke alle som gjør det da..». Jeg sliter, fordi jeg ikke kan klare meg selv uten min mor. Om hun dør, dør jeg. I alle fall på innsiden.

Mann, 22 år fra Buskerud

 

Vi skjønner at du er bekymret for din mor og at du ønsker å motivere henne til å slutte å røyke. Det er dessverre slik at det å få andre motivert til noe er veldig vanskelig. Du har helt rett i at dette ikke er vårt fagområde, så vi vil anbefale deg å ringe røyketelefonen på 80040085 hvis du ønsker å snakke med noen om farene ved røyking.

Legg igjen en kommentar