keyJeg har en venninne som jeg ble kjent med det siste året. verdens skjønneste jente. hun er nå 20 år og har visst drevet med forkjellige typer rusmidler de siste 4 årene. jeg står ikke å ser på at mennesker faller sammen, og lurer derfor på hvordan jeg skal kunne hjelpe henne? hva er det første steget som kan taes når hun selv sier at hun vil ha hjelp men klarer ikke å gjøre det selv.
Kvinne, 19 år fra Hordaland

 

Det første steget hun kan ta for å få hjelp med rusproblemene sine er å kontakte fastlegen eller ruskonsulent på NAV. Både fastlegen og NAV kan søke henne inn til en behandling som passer for henne, og hennes rusproblem. Det finnes en rekke tilbud for de som har rusproblemer. Hvis du klikker deg inn her kan dere kanskje sammen lese om de ulike tilbudene fastlegen eller ruskonsulent kan søke henne inn på.

Legg igjen en kommentar