Eg trur min samboer blei dopet i natt.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Hei 🙂 må begynne med å si, at min samboar ALDRI har vert stygg med meg eller agresiv når vi er ute å drikker. eg og min samboer var på julabord i natt. Siden vi var på eit loka lokal og var med jobben til samboeren min så slappte han litt mer av og lot drikken stå aleine uten tilsyn når han sku på do. Etter litt så blei han veldi agrisiv overfor meg og kalte meg mangen stygge ting og folot meg nesten i sentrum, men eg klarte å nå han igjen i taxi køen. han klikka internasjonalt på meg for han hadde glemt paraplyen på lokalet der julabordet var. Nå når vi våknet så sjønte han kje koffor eg kje snakte med han, for han husker ingenting fra i natt. og no ligger han å fryser selv om han er varm, han har et trykk i hode som ikke er som hodeverk og…ehm han har konstant bowner, selv om han kje er de minste kåt. har der ein ide om hva han kan ha fått i seg.
Kvinne, 20 år fra Hordaland

Det er ikke godt å si om kjæresten din har fått i seg noe annet ann alkohol. Noen ganger reagerer folk ganske kraftig på alkohol, selv om de vanligvis ikke blir aggressive. Det kan være lurt å snakke med de andre som var på julebordet og høre om det så noe mistenkelig eller om andre har opplevd det samme som kjæresten din. Forøvrig er det ikke helt uvanlig at en del menn får litt «konstant bowner» når man har drukket en del dagen før.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.