har lyst til å ta livet av meg, prøver å sove men bare vrir meg
Mann, 38 år fra Troms

Det å slite med søvnproblemer kan føles veldig vanskelig. Når vi får for lite søvn påvirker dette oss på mange områder i livet, vi kan føle oss utmattet, ukonsentrerte, konstant slitne, deprimerte og frustrerte. Går man lenge med søvnproblemer kan disse symptomene bli så sterke at det går utover psyken. I de tilfeller der mangel på søvn blir så frustrerende at livslysten reduseres er det viktig å oppsøke hjelp. Det finnes gode metoder og medisiner som du kan dra nytte av. Vi ønsker at du oppsøker din lege og forteller om hvor vanskelig du har det. Det finnes hjelp å få, du skal ikke behøve å slite med dette alene. Dersom du ønsker å snakke med noen om dette finnes det hjelpetelefoner; Mental helse kan du ringe døgnet rundt på tlf: 116123, eller du kan ringe oss på 08588 mellom 11 og 19 alle dager.

Legg igjen en kommentar