Jeg og min kjæreste har vært samboere i 2 år, vi begge har brukt amfetamin i flere år. jeg har nettopp vært på 7 ukers behandling, men er begynt å bruke amfetamin igjen. innser at problemet er at det ikke hjelper at kun den ene er til behandling, og den andre ikke er det.

det vi trenger er å få komme til behandling sammen over lengere tid, da vi har behov for å få hjelp til å endre mange ting sånn som økonomi, nettverk, bolig og ettervern. jeg lurer på hvor kan vi få parbehandling? for her i tromsø finnes ikke det et slik tilbud. hvordan går vi fram for å få søkt og hvilken klinikker har et slik tilbud. vi begge har barn men ikke omsorgen for dem. men håper å få omsorgen for jentene på 5 og 12 år.
Kvinne, 37 år fra Troms

Vi vil anbefale at du ringer fritt sykehusvalg og spør en pasientrådgiver der, telefon nr er 800 41 004. Fritt sykehusvalg skal ha oversikt over alle behandlingssteder i helseregionene og du kan også gå inn på deres nettsider å lese om ulike behandlingssteder selv.

Noen eksempler på behandlingsteder som tar inn par:
> Karmsund ABR-senter (Rogaland)
> Nidarosklinikken

 

Legg igjen en kommentar