Hei, jeg har røykt hasj i 15år. Har nå fått diagnosen ADHD, og skal begynne på ritalin. Psykriateren min vil jeg skal ta urin og blod- prøver hos fastlegen min, og levere de til henne først. Jeg har ikke røykt på 8 dager…og drikker nå et halvt glass eddik til frokosten + ca 3 l vann hver dag. Er det andre ting jeg kan gjøre for å få THC raskt ut av kroppen min? Skal egentlig begynne på ritalin 18okt, men det må jeg vel utsette noen uker for ikke å bli avslørt…Gode råd??? Hilsen x-hasjrøyker 🙂
Kvinne, 33 år fra Hordaland

 

Vi kjenner ikke til noen anbefalt og virkningfull metode som kan drive THC ut av kroppen. Når det gjelder manipulering av urinprøver, er det slik at  laboratorier også kan sjekke ph-verdien i urinen. Dersom du drikker mye eddik, tilsetter vann, spiser såpe etc, kan ph-verdien bli unormalt høy eller lav og dermed være en indikasjon på at noe ikke stemmer. Prøvene kan da regnes som ugyldige, og nye prøver vil bli tatt.

Legg igjen en kommentar