HeI! Jeg skal inn i militæret den 12 Januar og lurer på følgende: Jeg har ikke rørt cannabis på 1 uke, og kommer ikke til å gjøre det igjen. Hvor stor er sannsynligheten for at en narko hund klarer å lukte seg frem på klærne mine hvis disse er vasket og rullet ( med rull fra h&m ) grundig? Og hva er sjansen for å bli tatt i urintest og / eller hårprøve etter ca 100 dager? Har hår som vokser ekstremt fort, langt langt over gjennomsnittet. – På forhånd takk!

Mann, år fra

 

Dersom du har på deg helt rene klær som ikke har vært i nærheten av hasj etter vask er det ikke sannsynlig at en hund vil kunne lukte noe av dem. Det er lurt å unnngå opphold i rom hvor det røykes hasj.
Etter 3,5 mnd vil det ikke kunne spores hasj i din urin, men i håret ditt vil det kunne påvises helt til du klipper bort det håret som vokste ut mens du røyket hasj.

Legg igjen en kommentar