rus - en ndvendig del av ungdomstidenHvorfor er det så mange ungdommer som blir avhengi av rus?
Kvinne, 13 år fra Akershus

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:»Vanlig tabell»; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:»»; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:»Times New Roman»; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:»Vanlig tabell»; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:»»; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:»Times New Roman»; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Dette samfunnsproblemet er det skrevet en mange gode artikler om og de er ofte publisert på internett. Her er noen forslag til linker du kan klikke deg inn på å lese om avhengighet av rusmidler blant ungdom.

Forebygging.no
Hvorfor blir ungdom lettere avhengige av alkohol enn voksne?

Folkehelseinstituttet
Hvorfor blir noen avhengige av rusmidler?

Ung og Rus
Et rusforebyggende undervisningsprogram til bruk i skolen

Ung.no
Tema ungdom og rus

Sinnets Helse.no
Rusbruk hos ungdom

 

Legg igjen en kommentar