rustlf-logo 75x67Mitt spørsmål er om det er effektivt å bruke litt vaskepuler for å raskere få thc ut av kroppen ?`Å om ikke, hva er det ?
, år fra

Når det gjelder manipulering av urinprøver, er det slik at dersom prøven blir sendt inn til et godkjent laboratorium, vil de også sjekke ph-verdien i urinen. Normal ph-verdi ligger mellom 4,4-8. Lav ph-verdi kan skyldes sykdom ol, men kan også skyldes stort inntak av sure stoffer som juice. For høy ph-verdi kan skyldes sykdom, men kan også bety at urinen er tilsatt f.eks. såpe. Så dette er nok noe som vil oppdages. Det vil ikke være spesielt lurt å spise vaskepulver heller. Vi kjenner ikke til noen effektive måter å «rense» urinen på. Det finnes visstnok preparater som sies å skulle rense, men dette er ikke noe vi kan anbefale deg.

Legg igjen en kommentar