rustlf-logo 75x67Hei En mann som har fått et urimelig ultimatium fra kona ber dere om råd for hjelp med det han kaller sitt «hasjmisbruk». Han sier han har «røykt litt hasj i skjul» og ber om hjelp til å slutte, pga. konas ultimatum. For meg virker dette som et klart eksempel på et offer for dagens undertrykking av cannabisbrukere. I følge ham selv er bruken hans innenfor det ansvarlige. Hvorfor anbefaler dere ikke heller mannen å stille et ultimatum overfor sin kone – enten aksepterer hun at han røyker litt hasj åpenlyst, ellers forlater han henne? Dere gir ham et råd om å fortsette å la seg undertrykke av et system som ødelegger mennesker. Det er uetisk og uakseptabelt!
Mann, 35 år fra Oslo

Vi er ikke helt sikre på hvilket spørsmål du refererer til. Men når vedkommende person har bedt oss om råd til å slutte med hasj, har vi svart ham deretter.  Sånn sett har vi bare hjulpet ham med det han har bedt om. I tillegg er det ikke vårt mandat å argumentere for bruk av rusmidler. Dette gjelder alle rusmidler.

Legg igjen en kommentar